Tagbranchens stærkeste garantiordning for private

De bedste produkter og det bedste håndværk skaber de bedste løsninger. Det er fundamentet i tagbranchens stærkeste kvalitets- og garantiordning, BMI RoofPro. 

BMI RoofPro består af en lang række af landets førende tagentreprenører, der vægter faglig stolthed højt. At vælge en tagentreprenør, der er en del af BMI RoofPro, giver ikke kun sikkerhed for kvalitetsprodukter og kvalitetshåndværk, men også ultimativ tryghed for dig som bygningsejer, i form af den medfølgende BMI RoofPro Garanti.

Læs mere om hvordan du som privat kan drage fordel af BMI RoofPro herunder.

 

30 års produktgaranti

GarantierNår du vælger en tagløsning fra en BMI RoofPro-entreprenør får du 30 års garanti på alle vores beton- og tegltagsten.

20 års udførelsesgaranti

GarantierUdover en produktgaranti på 30 år, vil de første 20 år også dække udførelse og eventuelle følgeskader på dit tagprojekt.

Dækning ved konkurs

GarantierSkulle en BMI RoofPro-entreprenør gå konkurs efter dit tagprojekt er slut, behøver du ikke bekymre dig om, hvorvidt garantien fortsat er gyldig. 

Ingen nedskrivning af dækning

GarantierIngen nedskrivning af dækningen i garantiperioden

Få et gratis tageftersyn

Tag det første skridt mod et nyt tag og bestil et gratis og helt uforpligtende tageftersyn. Udfyld formularen og bliv kontaktet af din lokale BMI RoofPro.

Image
Vælg tagtype

Garanti for tryghed

BMI RoofPro er en omfattende kvalitets- og garantiordning, der dækker alt fra materialer til udførelsen af dit tagprojekt. Med en certificeret BMI RoofPro entreprenør er du sikret langtidsholdbare løsninger udført af specialuddannede håndværkere inden for Icopal og Monier. Det giver dig ro i sindet, når du bygger til fremtiden. Det kalder vi garanti for tryghed.

Image
Karta Danmark

Find RoofPro entreprenør

Gennem BMI RoofPro kan I finde tagentreprenører der kan tilbyde jer den ultimative tryghed hele vejen igennem projektet, og branchens bedste garantiordning på både produkter, udførsel og følgeskader. Find din nærmeste entreprenør på RoofPro-kortet.

Gå til kort 

Ofte stillede spørgsmål om BMI RoofPro

Hvilke tagentreprenører er medlemmer af BMI RoofPro?

Medlemmerne af BMI RoofPro er topprofessionelle tagentreprenører fra hele landet, der er særligt udvalgt af BMI Group Danmark på baggrund af deres høje faglighed og dedikation til altid at levere kvalitetshåndværk og yde kundeservice. Derudover stilles der krav om, at medlemmerne af BMI RoofPro også er medlem af en brancheforening med garantiordning.

Du kan se alle landets tagentreprenører og finde dem, der er tættest på dig her, eller udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet af din nærmeste BMI RoofPro entreprenør.

Hvordan ved jeg, om et firma er en del af BMI RoofPro?

Mange tagentreprenører med egen hjemmeside vil oplyse om, at de er en del af BMI RoofPro-programmet på deres hjemmeside. Men du kan altid bruge vores oversigt her hos BMI Group Danmark, til at se alle de certificerede entreprenører.

Du kan finde alle RoofPro-entreprenørerne på denne side, hvor du også har mulighed for at indtaste din adresse eller by, og finde dem der er tættest på dig.

Hvordan sikres kvaliteten af mit tagprojekt?

For at sikre det høje kvalitetsniveau er de virksomheder, der er medlemmer af BMI RoofPro trænet og certificeret i brugen af BMI Group Danmarks produkter og specifikationer. Derudover skal de billeddokumentere, at taget er korrekt udført, og de er underlagt stikprøvekontrol foretaget af uafhængige tagspecialister.

Hvad dækker BMI RoofPro garantien?

BMI RoofPro Garantien giver 30 års produktgaranti*, hvor de første 20 år også dækker udførelsen og følgeskader. Så skulle der opstå følgeskader på grund af fejl og mangler på produktet eller håndværket, så dækker garantien.

Eventuelle følgeskader på løsøre er også dækket. Der er fuld dækning i hele garantiperioden, og skulle det ske, at tagentreprenøren ophører, så forsætter garantien uændret.

*For tagpap gælder produktgarantien på 500-serien

Hvilke betingelser er der for garantien?

Den eneste betingelse for at opretholde garantien er, at taget bliver tjekket 1. gang om året, og at tjekket minimum hvert 5. år udføres af en BMI RoofPro entreprenør.

Hvem kan kontakte en BMI RoofPro-entreprenør angående tag?

Alle private aktører har mulighed for at kontakte en BMI RoofPro-entreprenør, og det gælder uanset, om du er husejer, beboer i en andels- eller ejerforening, virksomhedsejer med egen bygning, rådgiver eller arkitekt på et byggeprojekt.