De stærkeste fordele til branchens bedste

De bedste produkter og det bedste håndværk skaber de bedste løsninger. Det er fundamentet i vores fordelsprogram BMI RoofPro, som samler branchens bedste tagentreprenører under ét tag.

Målet er klart: At gøre BMI RoofPro til det åbenlyse valg for bygningsejere, fordi navnet for dem er lig med tillid og tryghed. Så er faglig stolthed jeres drivkraft, og er I lige så ambitiøse som os, når det gælder kvalitet, så kan I som medlem af BMI RoofPro få adgang til branchens stærkeste fordele. Fordele, som kan løfte jeres virksomhed til nye højder.

Lige meget om I arbejder med tagpap, tegltagsten, betontagsten eller ståltage, får I som medlem på Partner- og Ekspert-niveau adgang til 30 års produktgaranti, hvor de første 20 år også dækker udførelse og følgeskader. Med tagpap dækker garantien på 500-serien.
Læs mere om medlemsskabsniveauerne i sektionen med ofte stillede spørgsmål nederst på denne side.

Det betyder, at I kan tilbyde jeres kunder ekstra tryghed, som kan være afgørende for, at en ordre lander hos netop jer.

 

Garantier

GarantierVores tidligere garantier, Icopal PLUS Garanti, Monier Tagpartner og Decra Tagekspert er blevet samlet under ét: BMI RoofPro. Som medlem kan I tilbyde jeres kunder 30 års produktgaranti, hvor de første 20 år også dækker udførelse og følgeskader.

Markedsføring

MarkedsføringSom BMI RoofPro-medlem får I øget eksponering over for jeres potentielle kunder. Det sker bl.a. gennem vores "Find en RoofPro-Entreprenør" oversigt og kampagner målrettet bygningsejere.

 Træning og support

Træning og supportVi uddanner, certificerer og rådgiver årligt mere end 3.000 fagfolk i de nyeste metoder indenfor tag og tagtilbehør. Derudover får vores medlemmer adgang til teknisk support fra vores BMI RoofPro Service Team og invitationer til specialkurser.

 

 

Vil I høre mere om jeres muligheder?

Er I blevet nysgerrige omkring jeres muligheder for at blive en del af BMI RoofPro-programmet? Vi besvarer alle de spørgsmål I måtte have omkring programmet, og I kan blive kontaktet af en af vores konsulenter ved at udfylde kontaktformularen herunder. 

BMI
Vælg tagtype

Garantiordning giver kunder tryghed

Gennem BMI RoofPro kan I tilbyde jeres kunde attraktive garantier på produkter, udførsel og eventuelle følgeskader. Taget i betragtning, at 43% af alle anmeldte byggeskader omhandler taget, giver branchens bedste garantiordning jer en fordel hos nye kunder. 

Ofte stillede spørgsmål om BMI RoofPro

Hvem er medlemmer af BMI RoofPro?

Medlemmerne af BMI RoofPro er topprofessionelle tagentreprenører fra hele landet, der er særligt udvalgt af BMI Group Danmark på baggrund af deres høje faglighed og dedikation til altid at levere kvalitetshåndværk og yde kundeservice. Du kan se alle de aktive RoofPro-medlemmer her.

Hvilke medlemsniveauer er der?

Der findes to forskellige medlemsskabsniveauer af RoofPro-programmet: Partner og Ekspert. Begge medlemsskabsniveauer rummer en række af de samme fordele og betingelser, men byder også på forskelligheder.

Blandt programfordelene for begge medlemsskabsniveauer er bl.a.:

 • BMI RoofPro produktgaranti
 • Gratis træningskurser
 • Invitation til specialkurser inden for f.eks. arbejdsmiljø, teknologi, byggelovgivning og salg
 • Adgang til partner-portalen BMI InTouch
 • Markedsføring i form af landsdækkende kampagner målrettet bygningsejere og eksponering på Find en BMI RoofPro-entreprenører
 • Teknisk support af BMI RoofPro Service Team

For yderligere oplysninger om fordelene ved de enkelte medlemsskabsniveauer (herunder tilgængelighed og eventuelle begrænsninger), kan du kontakte os via kontaktformularen længere oppe på siden.

Hvad kræver det, at blive medlem af BMI RoofPro?

For at komme i betragtning til et BMI RoofPro medlemskab stilles der en række krav til jeres virksomhed. Kravene vil variere alt efter medlemsskabsniveau.

 Blandt programkravene for begge medlemsskabsniveauer er bl.a.:

 • Medlemskab af en brancheforening med garantiordning
 • Erhvervsansvarsforsikring
 • Lovpligtig arbejdsskadeforsikring
 • Gennemførte træningskurser hos BMI Academy
 • Årsregnskaber

For yderligere oplysninger om programkravene ved de enkelte medlemsskabsniveauer, kan du kontakte os via kontaktformularen længere oppe på siden.

Koster det noget, at være medlem af BMI RoofPro?

Der opkræves at årskontingent for at være medlem af BMI RoofPro. Prisen varierer efter om I ønsker et Partner- eller Ekspert medlemskab. Uanset medlemsniveau, vil første års medlemskab være gratis.

Forpligter man sig til noget som BMI RoofPro medlem?

BMI RoofPro-programmet handler om de bedste produkter, kvalitetshåndværk og ejendomsejeres tilfredshed. Derfor stilles der også krav til de virksomheder, der er medlemmer, dels for at blive medlem men også for at forblive medlemmer.

Som virksomhed forpligter I jer bl.a. til at:

 • Opretholde driftsprincipper, der har til formål at skabe øget tillid og tilfredshed blandt ejendomsejere
 • Have en god kreditvurdering
 • Sikre, at alle oplysninger, der videregives til BMI, forbliver sande og korrekte og underrette BMI, hvis dette ikke længere er tilfældet

For yderligere oplysninger om de forpligtelser I har som virksomhed, kan du kontakte os via kontaktformularen længere oppe på siden.

Hvordan oprettes en profil til BMI RoofPro?

Når du er BMI RoofPro medlem skal du oprette en profil på platformen InTouch for at tilmelde dig træning, ansøge om løsningsgaranti på projekter etc. Se hvordan du opretter dig her

Hvordan kan man melde sig ud af BMI RoofPro?

Såfremt I ikke længere ønsker at være en del af BMI RoofPro-ordningen, kan I uden problemer melde jer ud. Dette kan I gøre ved at kontakte os skriftligt på kundeservice.dk@bmigroup.com eller +45 96 31 61 00. 

Ved udmelding får I mulighed for at beholde adgangen til jeres BMI InTouch-profil, hvor I vil kunne se alt data og materialet I har uploadet i forbindelse med tagprojekter, samt tilmelde jer fremtidige træningskurser.