Få 30 års garanti på tagsten til et nyt tag

tag på et hus

Kvalitet er ikke kun et spørgsmål om at levere gode produkter. Det handler i lige så høj grad om ressourcer til forskning og udvikling, både når det gælder kvalitetssikring, produktudvikling og produktionsteknologi. Kvalitet er også at have gode relationer til forskellige samarbejdspartnere, forhandlere, rådgivere og håndværkere, som er involveret i projekteringen, leveringen og oplægningen af et nyt tag.

Når du vælger en tagløsning hos BMI Group Danmark, går tingene op i en højere enhed, hvor ordene kvalitet og miljø altid er i fokus. Du får også 30 års garanti på alle vores beton- og tegltagsten. De detaljerede garantibetingelser kan du læse om i nedenstånede links til vores prøvetryk på garantibeviser.

Prøvetryk

Garantibevis Betontagsten - 30 år

Garantibevis Dantegl vingetagsten - 30 år

Garantibevis KDN/Hollander falstagsten - 30 år

Garantibevis Nova/Nortegl/Achat/Turmalin falstagsten - 30 år

Garantibevis Aerodek - 30 år

Garantibevis Wakaflex - 20 år

Solid Garanti med BMI RoofPro

Hos BMI Group Danmark finder du tagdækkere som er medlemmer af BMI RoofPro som er tagbranchens stærkeste kvalitets- og garantiordning. 

Træf et sikkert valg ved at vælge en BMI RoofPro og få markedets bedste kvalitetsprodukter og et solidt kvalitetshåndværk - alt sammen forsikret af BMI RoofPro Garanti som giver 30 års produktgaranti og 20 års garanti på udførelsen og følgeskader. Medlemmerne er de dygtigste tagentreprenører i branchen og er certificeret i brugen af et hav af produkttyper og arbejdsformer. 

 

Læs mere om BMI RoofPro