Monier

BMI Monier-loggan.

Monier er en del af BMI Group Danmark - den førende leverandør af tagmaterialer i Danmark. Monier kan tilbyde et bredt sortiment af danske tegl- og betontagsten fra vores to tagstensfabrikker i henholdsvis Sæby og Hersom ved Viborg samt mange spændende tagløsninger fra vores søsterfabrikker i bl.a. Holland og Tyskland.

B&C BETONTAGSTENSVÆRKET

B&C betontagsten produceres på et af Europas mest moderne betontagstensværker, der ligger i Hersom ca. 20 km nord for Viborg. Med betontagstensværket i Hersom råder BMI Group Danmark over optimale produktionsfaciliteter, hvor de seneste landvindinger inden for teknologi og knowhow er integreret i alle led af produktionsprocessen – fra sandgrav til afsluttende kvalitetskontrol.

VOLSTRUP TEGLVÆRK

I Volstrup, lidt vest for Sæby, ligger Volstrup Teglværk, der i mere end 100 år har produceret Dantegl vingetagsten. I dag det teglværk i Danmark, som producerer hovedparten af de tegltagsten, der anvendes på det danske marked. Side om side med det moderne maskineri, hvor der produceres tusinder af tagsten hver time, står håndstrygerne og fremstiller håndstrøgne tegltagsten efter metoder og traditioner, som har været kendt og brugt i århundreder. Volstrup Teglværk leverer på bestilling håndstrøgne tegltagsten til slotte, herregårde, kirker og andre historiske bygningsværker.

Uanset om der er tale om moderne produktionsmetoder eller håndstrøgne specialsten, er hele forløbet underlagt en minutiøs og streng kontrol, der sikrer den høje kvalitet, der er kendetegnende for Dantegl tagsten fra Volstrup Teglværk.


Et tag