Om os

bmi logoBag BMI Group Danmark står to af tagbranchens stærkeste brands, Icopal og Monier. I BMI Group Danmark giver vi vores kunder adgang til det bredeste udvalg af løsninger til både skrå og flade tage. For os er et tag ikke bare et tag: Et tag er tryghed, sikkerhed og livskvalitet, og vi tilbyder altid de bedste løsninger til vores kunder, uanset hvilken slags tag de ønsker sig. Hos BMI får vores kunder al den ekspertise og rådgivning, de har brug for, samlet under ét tag - og vi har mere end 165 års erfaring at dele ud af.

BMI Group har hovedsæde i London, selskaber og produktionsfaciliteter i Europa, Asien og Afrika og mere end 9.500 medarbejdere verden over.

Læs mere om BMI Group her

høj kvalitet logo

Produkter af høj kvalitet

5 danske fabrikker med mere end 400 års samlet erfaring producerer højkvalitetsprodukter, der er designet til at modstå danske klimaforhold og leve op til de danske byggestandarder.

 

Innovation og nytænkninginnovation og nytækning

Konstant fokus på innovation og nytænkning gør, at vi kan tilbyde dig branchens mest højteknologiske produkter og løsninger, som f.eks. Aerlox, Noxite, Syntan, Danflock og RFID.

 

Garanti for tryghed og sikkerhedgaranti sikkerhed tryghed ikon

Vores velkendte produkt- og udførelses-garantier, Icopal PLUS Garanti, Monier Tagpartner og Decra Tagekspert er blevet samlet under ét: BMI RoofPro.

BMI RoofPro sikrer dig tryghed og sikkerhed i alle byggeriets faser.  

 

Viden, der er værd at deleviden kommunikation ikon

Vi uddanner og rådgiver årligt mere end 3.000 fagfolk i de nyeste metoder indenfor tag og tagtilbehør. 

 

Rettidig levering er en tillidssaglevering ikon

Hvert år leverer vi mere end 4,5 mio. m2 tag ud til danske byggepladser fra vores 4 distributionscentre i Kastrup, Ikast, Hersom og Volstrup.

 

Digitale værktøjerdigitale værktøjer ikon

En række digitale værktøjer, som f.eks. tagberegnere, RFID-cloudløsning, droner og et rådgivercenter med nem adgang til specifikationer og digitalt møderum, er til din rådighed. 

 

Se filmen BMI Group Danmarkfilm ikon

Se filmen her