Prisguide | Tagsten

At forskellige tagsten har forskellige priser er vel indlysende. Men for at lave en korrekt prissammenligning er det nødvendigt at beregne prisen for en komplet tagpakke med alt til dit nye tag, da de forskellige tagsten kræver forskelligt tilbehør.

Vi gør det nemt for dig

Hus med tagpakke etiketTegning af hus
Udgangspunktet for nedenstående priser er et gennemsnitligt dansk længehus med en tagflade på 180 m2. Prisen på tagsten alene er kun en del af den reelle pris på et nyt tag. Derfor er priserne i tabellen beregnet på en komplet tagpakke, der indeholder tagsten, fastgørelse, tætning, ventilation, inddækninger og undertag. Det eneste vi ikke har medregnet, er arbejdsløn til oplægning.

Tagpakkepriserne gør det nemt at sammenligne de enkelte produkter. Der findes dog ikke to tage, der er helt ens, så priserne må betragtes som vejledende. Den rigtige pris på netop dit nye tag får du hos din BMI forhandler.

Du kan også prøve vores web-baserede tagberegningsprogram, hvor du kan indtaste målene på netop dit hus, vælge mellem forskellige hus- og tagtyper og herefter beregne en cirkapris for materialerne til dit nye tag. Tagberegneren finder du her.

Se prissammenligning af 180 m2 tagflade her