Juridiske ændringer på vej

Efter at tagbranchens førende brands, Monier og Icopal, blev lagt ind under BMI Group-brandet, tager vi yderligere skridt i udviklingen af vores forretning. Derfor foretages der ændringer i måden, hvorpå vores juridiske selskaber er struktureret. Det gør vi for at forenkle transaktioner med vores samarbejdspartnere. Dette understøttes med implementering af et nyt ERP-system.

Formålet med denne meddelelse er at gøre opmærksom på disse ændringer.

Som nuværende kunde hos Monier ApS eller Icopal Danmark ApS, vil du i fremtiden, være kunde hos BMI Group Danmark ApS. Denne ændring træder i kraft den 1. januar 2022. Sammen med jer, vil vi sikre en smidig overgang til det nye system, efterhånden som vi udvikler nye procedurer i vores ordre-, salgs- og faktureringsprocesser. Den normale forretningsgang fortsætter frem til ændringerne er implementeret som forventet i start 2022.

Denne side vil indeholde den information, du skal bruge, ligesom vi løbende tilføjer og opdaterer sektionerne på siden, der omhandler FAQ, ressourcer og opdateringer. Dermed sikrer vi, at du altid har adgang til den nyeste information.

Vi værdsætter din støtte og ser frem til et tæt samarbejde med dig.

Ofte stillede spørgsmål

Hvem skal jeg kontakte med spørgsmål?

Kontakt kundeservice på kundeservice.dk@bmigroup.com. Din normale kontaktperson hos BMI vil også være behjælpelig under denne proces.

Hvorfor ændres de juridiske selskaber?

Vi ændrer måden, hvorpå vores juridiske selskaber er struktureret for at forenkle transaktionen med vores kunder.

Hvornår vil ændringerne blive implementeret?

Den 1. januar 2022.

Vil der være nogle ændringer i vores daglige kontakt med jer?

Den daglige dialog med dine kontaktpersoner hos de respektive brands forbliver uændret.

Skal jeg foretage mig noget?

Vi fortsætter med at operere i henhold til vores normale salgs- og leveringsbetingelser, indtil ændringerne træder i kraft den 1. januar 2022. Du bedes dog venligst følge instruktionerne og sende dine fakturaer til det relevante selskab og adresse, der er angivet på købsordren. Har du spørgsmål, så kontakt din account manager.

Kontakt os

BMI Group Danmarks hovedkontor supporterer alle henvendelser fra alle samarbejdspartnere vedrørende tekniske spørgsmål og generel kundeservice.

BMI Group Danmark
Kystvejen 56
9400 Nørresundby
+45 96 31 61 00

Kontakt kundeservice

Bmi kontor